Korte kurser

YOGA WORKSHOPS

MØDREGRUPPE & YOGA

FEM UGERS FORLØB

23. Jan - 27. Feb 2018 Tidspunkt: 10:00 - 12.00 Pris: 425,- kr.

Living Fully Yogastudio tilbyder mødregruppe og yoga til alle nybagte mødre.

Mødregruppen er tænkt til dig, som trænger til at bevæge kroppen, komme i form efter fødslen, møde andre mødre og dele erfaringer og ikke mindst have et trygt og rart sted at mødes, hvor der er plads til babygylp, gråd og grin.

To timers samvær, hvor vi start med ca 60 min. yoga primært for mødrene og derefter er der mulighed for at sætte sig med en kop te og få snakket lidt med hinanden.

Barnevogne kan parkeres lige ude foran vinduerne ind til studiet, så alle kan ses og høres. Har du brug for at have dit barn med inde hos dig under yogaen, så er det også helt ok! Der er plads til at amme og mulighed for at få skiftet ble osv.

Sæsonerne løber fem uger af gangen, så de der måske skal igang på arbejde efter lidt tid, stadig har mulighed for at være med og de der har termin midt i en sæson ikke skal vente så længe før en ny sæson starter.

TIDSPUNKT: Tirsdage kl. 10.00 - 12.00

OPSTART: Den 14. november - AFSLUTTES: Den 12. december

STED: Living Fully · Yoga & Klang · Grønnegade 5 · Ringkøbing

UNDERVISER: Louise Krægpøth

––––––––––––––––––––

Er du ramt af stress og har svært ved at finde roen i dig selv igen, så du kan vende tilbage til livet og hverdagen med de mange input og udfordringer der følger med, så kan et forløb med yoga og mindfullnes måske være en hjælp for dig.

På dette fem ugers forløb arbejder vi rent kropsligt med at lære at mærke os selv igen, kende vores egne begrænsninger og ikke mindst opdage de muligheder, der åbner sig for os.

Du undervises i vigtigheden af at lytte til din krop og bruge de vigtige informationer den sender dig.

Det kan være svært at lytte til kroppen og fornemme dens signaler, hvis ALT bimler og bamler og tankerne ræser afsted. Derfor vil en stor del af forløbet også handle om at give slip på hovedets styring af kroppen.

Undervisningen på dette forløb vil handle om at opdage og opleve, hvor meget indsigt vi kan hente fra vores krop. Vi kommer til at undersøge og lære at lytte til kroppens signaler både gennem blid yoga og meditation.

 

Næste forløb opstart: onsdag den 15. November – 12. December

Tidspunkt: kl. 10.30 – 12.00

Pris: 650,- kr.

Små hold med maks. ti personer, så der er tid til: Bevægelse og refleksion.

Undervisningen vil være tilgængelig for alle uanset stadie af stress. Der introduceres forskellige muligheder til de forskellige stillinger og bevægelser med bevidsthed om, hvordan stress arbejder forskelligt i vores kroppe. Derfor vælger jeg også at tage kontakt med hver enkelt deltager inden den første gang, for at kunne tilrettelægge forløbet på bedst tænkelige måde, så alle kan være med.

Efterfølgende får du adgang til online videoer, hvori jeg gennemgår nogle af de ting vi kommer igennem på kurset og du har mulighed for at arbejde videre med de forskellige øvelser derhjemme guidet via video.

TIDSPUNKT: Onsdage kl. 10.30 - 12.00

OPSTART: 15. November - AFSLUTTES: 12. December

PRIS: 650,- kr.

STED: Grønnegade 5 · Ringkøbing

UNDERVISER: Louise Krægpøth

SPØRGSMÅL: mail: louise@livingfully.dk eller tlf: 26148285

YOGA & MINDFULNESS

FEM UGERS FORLØB FOR STRESS RAMTE

8 NOV 2017 Tidspunkt: 10:30 - 12:00 Pris: 650,- kr.

OPSTART UDSKUDT!! FORLØBET STARTER FØRST 15. NOV!

––––––––––––––––––––

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285