Forretningslinjer

Fravær på yoga hold.

Er du fraværende på dit yogahold, tilbyder jeg den fleksibilitet at du er velkommen på et andet hold, såfremt der er plads. Dine undervisningsgange skal bruges indenfor sæsonen. Er underviseren syg og må aflyse undervisningen, samles denne mistede gang også op i en anden klasse indefor sæsonen. På samme vilkår som ovenstående når du er fraværende.

Du behøver ikke melde fra til gengæld skal du heller ikke melde til, når du gerne vil samle op på en klasse. Du dukker bare op og ser om der er plads. Jeg har indtil nu ikke måttet afvise nogen i døren, så mon ikke der er plads til dig.

Det kan være en god ide lige at tjekke de første opslag på https://www.facebook.com/LivingFullyYogastudio/, for at sikre dig, der ikke er sket en aflysning på grund af sygdom.

 

Aflysning sker i tilfælde af:

- sygdom hos underviseren

- alle deltagere melder afbud

- force majeure.

Aflysning sker via MAIL og sker via det online bookingsystem, derfor er det vigtigt du skriver din mail korrekt, når du tilmelder dig.

 

Når en sæson er slut, er det ikke muligt at overføre evt mistede undervisningsgange til næste sæson eller få refunderet noget af beløbet.

 

I løbet af en yoga sæson kan der forekomme helligdage, hvorpå der ikke undervises. Disse klasser kan, som ovenfor beskrevet, samles op på andre tidspunkter indenfor samme sæson.

 

Betalingsbetingelser for yoga undervisning:

Når du tilmelder dig et yogahold betaler du online. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke. Din tilmelding er personlig og kan ikke videregives.

Det samme gør sig gældende for drop in yoga.

 

Drop in yoga

30 minutters klasser: 60,- kr.

45 minutters klasser: 80,- kr.

60 minutters klasser: 105,- kr.

75 minutters klasser 115,- kr.

90 minutters klasser 125,- kr.

 

Klippekort forår/sommer 2017

Det er ikke muligt at købe klippekort til sæsonerne. Klippekort er kun en del af 'sortimentet' henover sommeren.

 

Prøvetime

Jeg anbefaler at du deltager i en af mine 'Workshops for begyndere" som oftest ligger en uge eller to før en ny sæson starter op. Har du ikke mulighed for det, så er du velkommen til at tilmelde dig en drop in klasse på et allerede eksisterende hold. Se pris ovenfor.

Beslutter du dig efterfølgende for, at ville fortsætte hele sæsonen, så trækkes 'drop in'-prisen for klassen fra holdets pris.

Tilmeld dig en prøvetime her.

FOR AT

Gøre tingene lettere for alle parter har jeg valgt at lave nogle forretningsbetingelser for Living Fully, som er gældende for alle.

Jeg anbefaler du læser dem inden du tilmelder dig et hold eller en klasse, således du ikke overraskes eller ærgres over noget undervejs.

Fra sensommeren 2017 vil der være halvårlige sæsoner fremfor kvartårlige. Det vil sige at der blot vil være TO sæsoner på et år fremover.

Udover deltagelse på hold kan du også tilmelde dig fra gang til gang, hvis ikke du kan få en hel sæson til at passe ind i din kalender. Det kaldes 'drop in yoga'. Vær opmærksom på at du på hold yoga IKKE er bundet mere fast til dit hold, end at du kan flekse mellem de eksisterende hold. Se modsatte side.

 

Living Fully byder også løbende på workshops og kortere kurser gennem hele året.

Henover sommeren er der mulighed for at være med på korterevarende kurser og klasser du kan tilmelde dig fra gang til gang.

 

ALLE hold skal have min. 7 tilmeldte for at blive oprettet. Se under Yoga hvilke yogatyper der tilbydes. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Sæson 2017:

Uge 34 - 51 (ingen yoga uge 42)

 

Der tages forbehold for ændringer.

 

Sæsonpris afhænger af sæsonens længde

Uge 34 - 51 - varighed 17 uger.

Se pris ud for holdet.

Du kan vælge at betale i tre rater, hvis du gerne vil det. Dog ikke, hvis du tilmelder dig til EARLYBIRD pris.

 

Drop in yoga

30 minutters klasser: 60,- kr.

45 minutters klasser: 75,- kr.

60 minutters klasser: 105,- kr.

75 minutters klasser 115,- kr.

90 minutters klasser 125,- kr.

 

Drop in yoga er kun muligt, hvis der er pladser ledige på de enkelte hold. De ledige pladser lægges online hver søndag aften.

Når du booker din plads er din tilmelding bindende og refunderes ikke. Din tilmelding er personlig og kan ikke videregives til andre.

Tilmeld dig din klasse her.

 

Enetime

Har du en problematik, som du gerne vil arbejde med, eller har du bare lyst til at gå lidt dybere ind i din yogapraksis kan du booke en enetime.

Prisen pr. time (60 min) kr. 600,-

Book din enetime her. Finder du ikke tider i kalenderen, der passer, så kontakt mig og vi finder en tid til dig!

 

Du kan efterfølgende få 30 min. opfølgning, hvor vi udarbejder et personligt program til kr. 325,-

 

Køb gavekort til enetime her.

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285