Klang

KLANG I LVING FULLY

V/ Yoga lærer & klang massør

Louise Krægpøth

KLANG MEDITATION

 

Tibetanske healing skåle aka klang - og syngeskåle har i mere end 1000 år været brugt til behandling af diverse problematikker i kroppen. I arbejdet med klangskålene bruger jeg deres meditative evner og giver dig muligheden for at finde ind i dig selv, indhyllet af toner og vugget blidt af vibrationer.

Klangskålenes dybdegående toner og vibrationer kan bringe kroppens indre i en total afslappet tilstand, der giver dig den fornødne ro til restitution og genopbygning.

Du kan opleve klangskålene på fast basis i Living Fully i Ringkøbing

og en gang om måneden i Yoga Collective i Århus.

Se tider ved at klikke på ovenstående bookingknapper for henholdsvis Ringkøbing og Århus.

Klangmeditation - gruppe

Klangskålenes dybdegående toner kan give følelsen af at synke ind i behagelig tilstand af blot at være, et sted hvor du kan opleve at der bliver ro og klarhed i hovedet – at det følesberoligende og afstressende. Du guides til at følge tonerne på forskellig vis og herved guides du ind i dig selv og din indre verden. I klangmeditationen stiler vi efter at opnå dyb afspænding og finde ro til restitution og genopbygning.

Lyt til en online klangmeditation her

 

Pris fra 100,- kr.

Klangmeditation én-til-én

Klangskålene har været brugt som behandlingsform i mere end 1000 år. De meditative toner og blide vibrationer virker afstressende og er anerkendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen.

Klangmeditation én-til-én foregår fuldt påklædt og kun ved hjælp af skålenes vibrationer. Skålene sættes direkte på kroppen og slås an, herved sættes svingninger igang i dine celler, væsker og bindevæv og tonerne skaber et rum for dig at flyde afsted i.

Pris: 300,- kr. 30 min. varighed

Pris: 500,- kr. 60 min. varighed

Klangbad

Et klangbad kan sammenlignes med klangmeditation, blot vil du i et klangbad ikke blive guidet ind i dig selv.

Du indhylles i lyd og vibrationer fra skåle placeret rundt om dig, og du kan herved få en intens oplevelse af at blive pakket ind af tonerne omkring dig. Klangbade kan være afstressende og beroligende og give dig fornyet energi og et frisk sind.

OBS! TILBYDES KUN FOR TO PERSONER

Finder du ikke en tid, der passer, så kontakt mig på:

louise@livingfully.dk

Pris: 650,- kr. for to.

GAVEKORT TIL PRIVAT KLANG MEDITATION

Kender du en, som trænger til at slappe helt af?

En som kunne have gavn af at mærke sin krop og opleve fornemmelsen af at være i ro,

så kan en privat klangmeditation være det rette.

Klangskålenes meditative toner og blide vibrationer virker afstressende og er anerkendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen.

I klangmeditationen stiler vi efter at opnå dyb afspænding og finde ro til restitution og genopbygning.

Har du lyst til at give et gavekort til en privat klangmeditation, så klik nedenfor.

OBS! Vær opmærksom på alle gavekort skal bruges inden udgangen af 2018 da Living Fully flytter ud af sine lokaler i Grønnegade.

Mærk kroppen

Oplev din krop og alle dens blide vibrationer.

Ved hjælp af skålene kan du fornemme kroppen helt ind til kernen.

Meditation & Mindfulness

Rolig og fredfyldt er ofte ord der forbindes med skålenes toner og vibrationer..

KLANGENS EFFEKT

 

Vi mennesker består af 70-80% vand. Vores kroppe består af mange kvadratmeter bindevæv og millioner af celler, som både indeholder og er omgivet af vand.

 

Det frie flow i kroppens væsker kan blokeres ved overbelastning og der kan opstå skader, spændinger og problematikker i kroppen, når vi er stressede og pressede.

Skålenes klange og vibrationer sætter kroppens væsker, celler og bindevæv i blide svingninger, herved opnås en dyb og afspændende indvendig bearbejdning, som løsner op for blokeringer og genskaber balancen i det frie flow.

Du kan sammenligne klangskålenes egenskaber med laser og ultralyd, som også går ind og skaber vibrationer i væv og væsker. Klangskålenes rækkevidde er dog større, da vibrationerne ikke kun arbejder ét specifikt punkt, men spreder sig ud i hele din krop og bevæger, væsker, celler og bindevæv. Dette giver også fornemmelsen af at kunne give slip og pludselig hvile ind i sig selv fremfor at drøne afsted med alle antenner ude.

 

Klangskålene kan være effektive imod bl.a.: Hovedpine · Tinnitus · Migræne · Søvnløshed Maveproblemer · Koncentrationsbesvær · Indlæringsproblemer Svimmelhed · For højt blodtryk · Hjertebanken · Ledsmerter · Skæren tænder · Kolde hænder/fødder/skulder · Vejrtrækningsbesvær · Depression og bekymring · Nedtrykthed · o.a. stressrelaterede problematikker.

Der kan være flere grunde til at du kommer til klang. En meditation med klangskålene vil til hver en tid føles forskellig fra person til person og er også afhængig af din sindstilstand, hvordan din dag har været osv. Klangmeditationen kan give dig et frirum, hvor du kan slappe af og give slip på hverdagen for en stund.

Namaste!

Balanceret Krop & Sind

Klangskålenes toner og vibrationer skaber ro, velvære og balance til dit nervesystem

Skader & problematikker

Skålenes blide vibrationer sætter svingninger igang i kroppen og kan opløse blokeringer

GLADE ELEVER

Klang hjælper dig til at skabe

balance i dig selv

 

Med en travl eller stresset hverdag, hvor pres eller ubalancer finder ind af forskellige årsager er klangmeditation et ideelt redskab til at opnå den ro og klarhed i hovedet, som kan være så svær at få, når der er tryk på.

 

Klangmeditationen kan give dig oplevelsen af at komme tæt på dig selv og mærke, hvad der virkelig er vigtigt i dit liv ligenu. En kontakt til os selv, der ofte forsvinder i en travl hverdag, kan genfindes gennem dyb afspænding, hvor det bliver muligt at give slip på bekymringer og blokeringer. Den dybe afspænding kan give følelsen af at synke ind i behagelig tilstand af blot at være, et sted hvor du hverken sover eller er vågen, hvor du kan opleve at der bliver ro og klarhed i hovedet – at det føles afstressende. Mange føler sig opløftede med fornyet energi efter en klangmeditation.

VIL DU HA EN SKØN YOGA NIDRA?

 

Få en gratis Yoga Nidra du kan downloade - direkte i din inbox og samtidig modtag nyheder om kommende workshops og events, yogarejser og retreats fra Living Fully.

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285