Klang

KLANG MEDITATION

V/ Yoga lærer & klang massør

Louise Krægpøth

KLANG MEDITATION


Tibetanske healing skåle aka klang - og syngeskåle har i mere end 1000 år været brugt til behandling af diverse problematikker i kroppen. I arbejdet med klangskålene bruger jeg deres meditative evner og giver dig muligheden for at finde ind i dig selv, indhyllet af toner og vugget blidt af vibrationer.

Klangskålenes dybdegående toner og vibrationer kan bringe kroppens indre i en total afslappet tilstand, der giver dig den fornødne ro til restitution og genopbygning.

En gave til dit nervesystem.

Klangmeditation - gruppe

Klangskålenes dybdegående toner kan give følelsen af at synke ind i behagelig tilstand af blot at være, et sted hvor du kan opleve at der bliver ro og klarhed i hovedet – at det følesberoligende og afstressende. Du guides til at følge tonerne på forskellig vis og herved guides du ind i dig selv og din indre verden. I klangmeditationen stiler vi efter at opnå dyb afspænding og finde ro til restitution og genopbygning. Små grupper maks 10 pers.

Lyt til en online klangmeditation her


Pris fra 120,- kr.

Næste gruppe klangmeditation er tirsdag den 12. marts kl. 16.30 - 17.30

Klangmeditation én-til-én

Klangskålene har været brugt som behandlingsform i mere end 1000 år. De meditative toner og blide vibrationer virker afstressende og er anerkendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen.

Klangmeditation én-til-én foregår fuldt påklædt og kun ved hjælp af skålenes vibrationer. Skålene sættes direkte på kroppen og slås an, herved sættes svingninger igang i dine celler, væsker og bindevæv og tonerne skaber et rum for dig at flyde afsted i.

Pris: 300,- kr. 30 min. varighed

Pris: 500,- kr. 60 min. varighed

Klangbad

Et klangbad kan sammenlignes med klangmeditation, blot vil du i et klangbad ikke blive guidet ind i dig selv.

Du indhylles i lyd og vibrationer fra skåle placeret rundt om dig, og du kan herved få en intens oplevelse af at blive pakket ind af tonerne omkring dig. Klangbade kan være afstressende og beroligende og give dig fornyet energi og et frisk sind.

OBS! TILBYDES KUN FOR TO PERSONER

Finder du ikke en tid, der passer, så kontakt mig på:

louise@livingfully.dk

Pris: 700,- kr. for to. 60 min. varighed

REFERENCER YOGA & KLANG

Klang hjælper dig til at skabe

balance i dig selv


Med en travl eller stresset hverdag, hvor pres eller ubalancer finder ind af forskellige årsager er klangmeditation et ideelt redskab til at opnå den ro og klarhed i hovedet, som kan være så svær at få, når der er tryk på.


Klangmeditationen kan give dig oplevelsen af at komme tæt på dig selv og mærke, hvad der virkelig er vigtigt i dit liv ligenu. En kontakt til os selv, der ofte forsvinder i en travl hverdag, kan genfindes gennem dyb afspænding, hvor det bliver muligt at give slip på bekymringer og blokeringer. Den dybe afspænding kan give følelsen af at synke ind i behagelig tilstand af blot at være, et sted hvor du hverken sover eller er vågen, hvor du ikke skal præstere eller nå noget, hvor du kan opleve at der bliver ro og klarhed i hovedet – at det føles afstressende.

Få fornyet energi med en klangmeditation.

BRUG FOR MERE RO?


Få en gratis Yoga Nidra du kan downloade - direkte i din inbox og samtidig modtag nyheder om kommende workshops og events, yogarejser og retreats fra Living Fully.

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet


Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt


Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt


Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285