Klang kalender

Klangmeditation

foregår i Living Fully, Grønnegade i Ringkøbing eller i Yoga Collective, Jægergårdsgade i Århus*.

Vi starter med en kort samtale om, hvor du befinder dig rent mentalt ligenu, hvordan du har det rent fysisk og hvad du har brug for, for at få krop og sind til at slappe helt af.

Du lægger dig herefter, fuldt påklædt og bliver pakket ind i et tæppe, således du ikke kommer til at fryse, når kroppen begynder at slappe af. Skålene placeres direkte på kroppen eller rundt om kroppen og fine rytmer slås an og du kan få tid og ro til langsomt at flyde med tonerne og vibrationerne ind i dig selv.

Efterfølgende guides du roligt ud igen, og du får tid til at vende tilbage til rummet og verden udenfor.

*Kun en gang om måneden - tjek kalender for Århus.

ØNSKER DU PRIVAT KLANGMEDITATION

Der kan være mange grunde til at booke en privat klangmeditation.

Måske du bare er nysgerrig og vil gerne opleve skålenes vibrationer helt tæt på. Måske du føler dig udmattet, anspændt og træt og har brug for dit helt eget rum at være i for en stund, hvor alting kan få lov at slappe af.

Måske du bare har lyst til den rene og skære velvære det er at ligge og flyde hen til tonerne og på vibrationerne fra skålene. Måske det er noget helt fjerde.

 

Uanset hvad du kommer med, så er skålene fantastisk beroligende og bare det at give sig selv hele 60 min. - en luksus, som måske kan være svær at fastholde i en travl hverdag - er GULD værd.

 

Er du stresset, har søvnproblemer, migræne eller andre ting, der plager dig, så kan det at give sig selv lov til at slappe HELT af være noget af det bedste du kan gøre. Få ro på systemet, få 'rebootet' hele dit nervesystem.

Der er flere grunde til at booke en enetime og de er alle lige gode! Og hvem kan ikke bruge at blive 'rebootet' i ny og næ :-)

Pris:

30 min. privat klangsession: 300,- kr.

60 min. privat klangsession: 500,- kr.

Du kan også vælge at købe tre eller fem private klangsessions á 60 min varighed samlet, hvis du ønsker at fordybe dig mere og få et større udbytte af klangskålenes beroligende effekt.*

3*60 min. privat klangsession: 1300,- kr.**

5*60 min. privat klangsession: 2100,- kr.**

* Sælges ikke i øjeblikket grundet flytning fra nuværende lokaler.

**OBS! Gælder kun i Ringkøbing.

Kalender og booking:

For at booke din tid klikker du på knappen nedenfor, hvorefter et nyt vindue åbnes.

Så vælger du YDELSE og herefter dukker en kalender op, hvor du kan vælge dato. De dage, hvor du finder ledige tider er markeret med mørkegråt. Du klikker på datoen i kalenderen og efterfølgende vælger du ude til højre det ledige tidspunkt du ønsker. Af og til er der kun et ledigt tidspunkt, du skal fortsat klikke på det for at komme videre til siden, hvor du indtaster dine oplysninger. Herefter klikker du bestil tid og vupti så kommer du til betaling.

Har du købt et klippekort på tre eller fem gange, eller har du fået et gavekort af en ven, så skal du bruge koden herfra. Skriv alle dine oplysninger og i det allernederste felt skriver du din kode ind, så får du booket din tid og et klip trækkes automatisk af dit kort.

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285