Om

OM DIN

UNDERVISER

HEJ, JEG ER LOUISE

Mit navn er Louise Krægpøth, jeg er yogalærer, klangmassør og indehaver af Living Fully · Yoga & Klang.

Jeg har praktiseret yoga i 15+ år og har siden 2011 undervist yoga og åbnede i 2012 yogastudiet Living Fully.

Jeg underviser forskellige former for yoga. Blev først uddannet i Hatha og Anusara yoga og er de seneste år blevet inspireret af en lidt blødere tilgang til yogaen gennem restorativ og somatic yoga og Embodied FlowTM.

Jeg er uddannet fra bl.a.

Hamsa Yoga - DK, DIG Yoga - US, Yoga Lila - UK, Yoga Nidra Network - UK, Somatic Awareness Institute - IT og Embodied FlowTM - US.


På denne side kan du læse mere om, hvad der driver mig og hvorfor yogaen har så stor og fast en plads i mit liv. Du kan også se mit fulde CV og læse om, hvordan jeg blev forelsket i klangmassage.

 

'Yogaen har ført mig på mange eventyr, givet mig mange oplevelser, udfordret mig både fysisk og mentalt og givet mig mod til at lytte til mig selv og mine inderste ønsker. Yoga giver mig følelsen af at være i live, og til tider følelsen af at være 'født på ny' - yoga er min kilde til energi'

Workshops · Yoga klasser · Enetimer · Klang

Vælg det du har lyst til!

OM YOGA UNDERVISNINGEN

Jeg ELSKER bevægelse! Og for mig er bevægelse i højsædet, når jeg praktiserer og underviser yoga. Det er ikke kun den store fysiske bevægelse ved at finde ind i en yogastilling og i at bevæge mig fra A til B. Det er også det mentale skift, den bevægelse, der sker i min energi, det der folder sig ud, når jeg ER kommet ind i en asana. Stilstand er ikke en mulighed for mig. Vi er i bevægelse på mange planer og det er gennem bevægelse at vi vokser - ikke gennem stilstand og stagnation. Så jeg elsker at mærke, hvordan jeg, min krop, mit sind bevæger sig, folder sig ud, åbner sig op i min yoga praksis. Det er HER jeg opdager, hvordan jeg ER ude i verden, hvordan jeg ER med verden, hvordan jeg kan agere I verden.


For mig er det at praktisere yoga en måde at 'komme hjem' på. Yogaen er det sted, hvor jeg stresser af og får overskud, ser lyst på tilværelsen og lever livet fuldt ud!

Jeg underviser kraftfuld Hatha yoga, energisk Vinyasa Flow, fordybende Blid Hatha, Restorativ Yoga, Yoga Nidra og Meditation.

I min undervisning inviterer jeg mine elever til at undersøge og mærke efter, hvad kroppen er i stand til og jeg guider eleverne rundt i asanas (yoga stillinger), så det er forståeligt og med tid og ro til at kunne mærke hver enkelt asana.

Min undervisning er personlig og ofte med et tema, som giver mulighed for at mærke og fornemme kroppen og sindet.

Jeg sætter en stor ære i at gøre alle mine klasser interessante, unikke og nemme at gå til så alle kan være med.


Louise Krægpøth

Yogi gennem adskillige år, underviser siden sept. 2011, legebarn for evigt.


Living Fully Yogastudio blev åbnet i juni 2012.

Der har været bump på vejen og jeg kan som underviser og menneske sætte mig ind i, hvad det vil sige at være stressramt, at være skadet og sat ud af spillet. Dette giver mig blot en større styrke og empati som yogalærer og som menneske.


Jeg udvikler mig hele tiden. Jeg undersøger og udforsker nye veje ind i min egen krop og den og de tilstande jeg oplever der.

Jeg efteruddanner mig løbende, og tager både uddannelser som yogalærer, men undersøger også andre måder at bruge bevægesystemet på, andre måder at tilgå bevidstheden på og derudover søger jeg hele tiden inspiration i kroppens opbygning fra foster til opretgående menneske

- fra flydende til flydende.

December 2018 er Living Fully lukket ned som fysisk yogastudio.

Curriculum Vitae

FORELSKET I KLANG

Jeg blev for alvor forelsket i klangskålene på en rejse til Bali, hvor jeg deltog i en 'Tibetan Healing Bowl Meditation' med Swami Arun.

Vi talte om klangskålenes fantastiske lydunivers og jeg fandt ud af at han gav 'Tibetan Healing Bowl 'one-on-ones'.

 

To dage efter mødtes vi igen, og jeg blev sendt på en fantastisk kropslig og mental rejse gennem to en halv times skøn og healende klang.

En ny passion fandt vej til mit hjerte!

 


Mit møde med klangskålene har hjulpet mig af med spændinger i kroppen omkring en skadet skulder og har været en stor hjælp for mig til at kunne vende tilbage til yogaen. Skålenes toner og vibrationer får mig til at slappe af og ofte hører jeg kun bevidst de første par anslag før jeg er landet inde i mig selv og først vender tilbage når den sidste skål slåes an.

Det er helt vidunderligt!

MIN PASSION

Der gik ikke mere end seks måneder fra jeg var på den første yogaklasse til jeg var fuldstændig hooked.. og fra at gå til yoga én gang om ugen, blev det pludselig til to og tre gange om ugen.


Yogaen rørte noget i mig, og hver gang jeg gik fra en yogaklasse kunne jeg mærke en tydelig forskel i min krop og mit humør - det hele virkede bare gladere. Jeg begyndte at opleve en ny udgave af mig selv og langsomt mærkede jeg at jeg 'voksede' indefra og jeg oplevede at få et mod og en power jeg ikke anede eksisterede i mig.


Mit liv tog en drejning, som havde været undervejs længe, men som jeg ikke havde haft modet til at springe ud i. Efter 11 år i København, hvor hele mit netværk efterhånden var, tog jeg med mit nyfundne mod og power, en beslutning om at flytte tilbage til det vestjyske.

Til en ukendt tilværelse i et velkendt område.


København og netværket blev ikke sluppet helt, for jeg kunne ikke leve uden yogaen, som genmem snart fem år havde fået det bedste frem i mig. Så jeg tog en yogalærer uddannelse på Hamsa Yoga Studio, hvor jeg havde praktiseret i fem år.

Tanken var ikke at jeg skulle undervise, jeg skulle jo egentlig bare have en finger på pulsen med mit gamle liv.. Men da jeg første gang stod overfor en flok elever og oplevede min egen glæde og passion videregivet til dem, var jeg klar over at det her kunne jeg ikke slippe.Yogaen er min passion

- det der får mig til at leve fuldt og være tro mod mig selv

og det, der har hjulpet mig igennem svære tider, lært mig at acceptere, givet mig mod og fået mig til at glædes over

og se lyset i det jeg har.

- Louise


2011

Anusara Immersion I

V/Sianna Sherman


2012

Certificeret Yogalærer (RYT200)

Hamsa Yogastudio i København

v/Soham Johansen og Simon Krohn


2012

Anusara Immersion II

v/Sianna Sherman


2012

Åbnede Living Fully Yogastudio


2013

Prenatal Yoga Træning (50 timer)

v/Sue Elkind.

RYT200


2013

Terapeutik (10 timer)

Hamsa Yogastudio

v/Soham Johansen og Ditte Bykærholm Nielsen

2014

Certificeret Yogalærer

- Anusara Training (100 timer)

'Practices of Empowerment and Leadership'

v/Leila Sadeghee, Tara Judelle og Bridget Luff.

RYT200 / RYT500


2016

Klangmassør

v/Tom Hansen - Klanguniverset


2017

Certificeret Yoga Nidra fascilitator og underviser

v/Uma Tuli-Dinsmore & Nirlipta Tuli


2017

Embodied Flow TM Immersion

v/Tara Judelle

2017

Certificeret Restorativ yogalærer

v/Ateeka

Yoga Somatics awareness Institute


2017

Restorative workshop

v/Ateeka


2018

Klang workshop

v/Alberto Parmigiani


2018

Thai Yoga Massage

v/Evelyn Baumeister


2018

Embodied Flow TM Teacher training

Completed modules BODY and MIND

v/Tara Judelle & Dr. Scott Lyons

Jeg har været på et hav af workshops, korte kurser og immersions altsammen med henblik på at dygtiggøre mig indenfor

yoga, meditation, kropsbevidsthed, kropsbevægelse og vores psyke.

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet


Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt


Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt


Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285