Om Living Fully

OM

LIVING FULLY

YOGA I HJERTET AF RINGKØBING

Et moderne yogastudio tæt på Ringkøbing Fjord, Søndervig, Hvide Sande, Vesterhavet og den skønne rå natur der kendetegner vores område.

 

Living Fully Yogastudio kan du praktisere yoga i indbydende, hjertelige og velfungerende omgivelser.

Som en modsætning til hverdagens stress og jag er Living Fully et sted, hvor du har mulighed for at fordybe dig i

din krop og dit sind og, hvor du kan lade op og få energi til både hverdag og ferie.

Her undervises yoga, der henvender sig til alle mennesker uanset fysisk form, køn eller alder. Alle yogaklasser har fokus på fysisk og mental udfoldelse gennem inspirerende og godt guidede yoga klasser, og med fokus på hver enkelt elev.

Du inviteres til at søge nye oplevelser i din krop og din bevidsthed.

Living Fully er et univers, hvor der er plads til lidt af hvert, ikke mindst til at udfordre dig selv fysisk og mentalt!min kilde til energi'

Workshops · Yoga klasser · Enetimer · Klang

Vælg det du har lyst til!

OM YOGA UNDERVISNINGEN

Yoga er for alle, som ønsker at styrke og smidiggøre krop og sind. Tyk, tynd, høj lav, mand, kvinde - bare kom! Hos Living Fully er yoga er for alle, som har lyst til at arbejde med krop og sind. Derfor tilbydes der også flere forskellige yogaformer på forskellige niveauer.

Du kan tilmelde dig yoga på holdbasis henover en sæson eller du kan droppe ind fra gang til gang. Du kan også være med på workshops, deltage i korte kurser og booke privat timer. Undervisningen i Living Fully foreståes primært af Louise Krægpøth. Derudover undervises workshops af dygtige og veluddannede gæsteundervisere.

Der undervises bl.a. Hatha Yoga, Vinyasa Flow, Blid Hatha, Restorativ Yoga, Yoga Nidra og Meditation. Du kan læse mere om de forskellige yogaformer og hvilke klasser der tilbydes her.

I sommerferien - hele juli måned - kan der købes månedskort og klippekort til brug på sommerens klasser. Se skemaet for sommerens klasser og køb dit klippekort her.

Der undervises på hold henover året med to sæsoner i løbet af et år.

Se kommende sæsoner og læs mere om tilmelding, priser etc. her.

OM KLANG

Klangmeditation foregår både i gruppe og som én-til-én sessions. Alle kan deltage, børn, unge, voksne og ældre. Uanset om du ønsker det for ren velvære eller for at afhjælpe problematikker eller skader.

 

Klangskålenes vibrationer påvirker kroppen og sætter kroppens væsker i svingninger. Dette skyldes at vores kroppe består af 70-80% vand. Vibrationerne ”masserer” kroppen indefra og arbejder med væsker, celler og bindevæv.

Arbejdet med klangskålene er en ældgammel teknik.

Det er ren fysik og måden vibrationerne arbejder i kroppen på kan sammenlignes med nutidens laserbehandling, forskellen er blot at klangskålene har de smukkeste toner og deres vibrationer når ud i hele kroppen. Skålenes effekt på kroppen er ro og velbehag.

 

Både toner og vibrationerne er effektive på tilstande som stress, depression og søvnproblemer. Med klangmeditation én-til-én kan du afhjælpe blokeringer i kroppen, som f.eks. tinnitus, piskesmældsskader, migræne, stress, depression, menstruationssmerter, bækkenproblemer, ledproblemer, muskelspændinger og mm.

Læs om klang og hvordan du kan opleve klangskålene her.

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285