Gavekort

GAVEKORT TIL ENETIME

Der kan være mange grunde til at booke en enetime.

Måske du har nogle problematikker eller skader du gerne vil have arbejdet med og finde ud af, hvordan du kan bruge din yogapraksis til at afhjælpe dine problematikker og genopbbygge kroppen efter din skade.

Det kan også være du gerne vil gennemgå nogle forskellige yoga asanas (stillinger) for at få den rette alignment, der styrker din krop så du kan opnå større smidighed til resten af kroppen.

Måske er der noget stress relateret, søvn problemer, migræne eller andre ting, du gerne vil have nogle specifikke yoga øverlser du kan bruge hjemme.

Som sagt, der er flere grunde til at booke en enetime og de er alle lige gode.

GAVEKORT TIL KLANG ´EN-TIL-´EN

Kender du en, som kunne trænge til at få slappet helt af og opleve fornemmelsen af at være et roligt sted indeni sig selv, så kan en privat klangmeditation være det rette.

Klangskålenes meditative toner og blide vibrationer virker afstressende og er anerkendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen. I klangmeditationen stiler vi efter at opnå dyb afspænding og finde ro til restitution og genopbygning.

Har du lyst til at give et gavekort til klangmeditation én-til-én, så klik nedenfor.

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285