Korte kurser

KORTE

FORLØB

Er du ramt af stress og har svært ved at finde roen i dig selv igen, så du kan vende tilbage til livet og hverdagen med de mange input og udfordringer der følger med, så kan et forløb med yoga og mindfullnes måske være en hjælp for dig.

 

På dette fem ugers forløb arbejder vi rent kropsligt med at lære at mærke os selv igen, kende vores egne begrænsninger og ikke mindst opdage de muligheder, der åbner sig for os.

Du undervises i vigtigheden af at lytte til din krop og bruge de vigtige informationer den sender dig.

 

Det kan være svært at lytte til kroppen og fornemme dens signaler, hvis ALT bimler og bamler og tankerne ræser afsted. Derfor vil en stor del af forløbet også handle om at give slip på hovedets styring af kroppen.

Undervisningen på dette forløb vil handle om at opdage og opleve, hvor meget indsigt vi kan hente fra vores krop. Vi kommer til at undersøge og lære at lytte til kroppens signaler både gennem blid yoga og meditation.


Næste forløb opstart: 6. November

Tidspunkt: kl. 10.30 – 12.00

Pris: 650,- kr.

Små hold med maks. otte personer, så der er tid til bevægelse og refleksion.

 

Undervisningen vil være tilgængelig for alle uanset stadie af stress. Der introduceres forskellige muligheder til de forskellige stillinger og bevægelser med bevidsthed om, hvordan stress arbejder forskelligt i vores kroppe. Derfor vælger jeg også at tage kontakt med hver enkelt deltager inden den første gang, for at kunne tilrettelægge forløbet på bedst tænkelige måde, så alle kan være med.

Efterfølgende får du adgang til online videoer, hvori jeg gennemgår nogle af de ting vi kommer igennem på kurset og du har mulighed for at arbejde videre med de forskellige øvelser derhjemme guidet via video.

 

TIDSPUNKT: Tirsdage kl. 10.30 - 12.00

DATOER: 6. - 13. - 20. - 27. november og 4. december.

PRIS: 650,- kr.

STED: Grønnegade 5 · Ringkøbing

UNDERVISER: Louise Krægpøth

SPØRGSMÅL: mail: louise@livingfully.dk eller tlf: 26148285

YOGA & MINDFULNESS

FEM UGERS FORLØB FOR STRESS RAMTE

Nyt hold starter uge 45 · tirsdag den 6. november kl. 10.30 - 12.00

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet


Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt


Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt


Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285