Efterårs Retreat ved Vesterhavet

EFTERÅRS RETREAT VED VESTERHAVET

EFTERÅRSRETREAT VED VESTERHAVET

- Tre dages selvforkælelse og et møde med det ukendte. Fra 8. - 10. november 2019


Bliv ladet op gennem mødet med det ukendte.


Vi tager udgangspunkt i  kroppens frie bevægelighed, når vi i løbet af weekenden går på opdagelse, udforsker og undersøger, hvad TID betyder for os.

Gennem blid sanselig / somatisk bevægelighed, gennem restorativ og opbyggende yoga, gennem asana praksis, fri bevægelighed og meditation arbejder vi hele kroppen igennem.

Du får redskaber til oplevelsen af, at få mere tid til dig selv i din hverdag og du vil få en forståelse for og en oplevelse af, hvor meget bevægelse egentlig betyder for din mentale tilstand.

 

Jeg vil invitere dig på ture i din yogapraksis og til Vesterhavet, som vil give dig anledning til og mulighed for at lære dig selv endnu bedre at kende. At være tilstede i dig selv og i verden omkring dig med tillid og ro.

Retreat i den rå og upolerede natur ved Vesterhavet


Vi skal bo i Den Gamle Præstegaard i Årgab lidt syd for Hvide Sande.

Kun 200 m. fra Vesterhavet, med direkte adgang fra huset til havet, og 200 m. fra Ringkøbing Fjord, ligger Den Gamle Præstegaard med sine mange skønne, lyse værelser, fine spa område, en smuk ’yogasal’ med udsigt udover fjorden, et hyggeligt bibliotek m. pejs og en hulens masse skønne krinkelkroge.

Alle kan være med og undervisningen tilpasses alle


Al yoga undervisning er inspireret af Somatic movement og Embodied FlowTM.

Det vil være en blanding af restorativ yoga, somatic movement praksis (sanselig bevægelse), asana og fri bevægelighed. En sanselig oplevelse, hvor jeg garanterer at hele kroppen bliver rørt og dit nervesystem falder til ro.

Alle kan deltage uanset om du er øvet eller ny.

Jeg guider dig gennem hele weekenden, og sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte og til gruppen.

Det siger deltagerne på mine retreats:

Overnatning på enkeltværelser


Alle får sit eget værelse. Du kan dog fint bo sammen med en veninde, hvis du ønsker det, men prisen for retreatet er den samme.

Enkelte værelser har eget toilet, mens andre har delt. Alle værelser med rigtig fine forhold.

Du skal selv medbringe lagen, dyne- og pudebetræk, samt håndklæde.

Lækker og inspirerende mad


Vi har vores helt egen madmor Kirsten med på retreatet.


Kirsten er til daglig køkkenleder på Vestjyllands Højskole og derudover yogi gennem de sidste seks år, hvor hun har fulgt klasserne i Living Fully siden starten.

Hun laver den lækreste mad ud fra en filosofi om at maden skal være sund og lækker, lavet af friske og skånsomt behandlede råvarer.

Altsammen økologisk og vegetarisk – MUMS!


Du får et link til menuen her en måned inden retretets start.

Obs! Der serveres vand til måltiderne. Har du brug for andet bedes du medbringe dette selv.

Pris for en yoga weekend ved Vesterhavet, som inkluderer


  • 2 overnatninger i lyst og dejligt enkeltværelse.
  • Fuld forplejning med lækker vegetarisk mad, lavet af vores helt egen madmor.
  • Snacks, te og GOD kaffe in between.
  • Under opholdet kan der gøres brug af husets skønne spa, dampbad og sauna, og Vesterhavet, stranden og den rå natur ligger til fri afbenyttelse blot 200 m mod vest fra hoveddøren, og fjorden blot 200 m mod øst.
  • 10+ timers yoga, meditation og klangmeditation med en garvet underviser, som vil gøre alt for at skabe de bedste rammer og en fantastisk og givende weekend for dig.
  • Gratis yoga nidra til download i din inbox, når du tilmelder dig.
  • OG og og... goodiebag på dit værelse, når du ankommer ;-)


3500,- dkr.

Du tilmelder dig online ved at betale depositum på 1000,- kr. (Refunderes ikke)

Det resterende beløb på 2500,- kr. betales enten med det samme eller 30 dage senere. Faktura fremsendes, når du har tilmeldt dig.


Har du brug for at betale de resterende beløb i to rater, så kan det også lade sig gøre. Blot skal sidste rate forfalde senest en måned før retreatets begyndelse.

Ønsker du en betalingsaftale, så skriv det i feltet noter ved din tilmelding.


Ønsker du at dele værelse med nogen skriver du blot navnet i noter på den du skal dele med, når du tilmelder dig.

Prisen for retreatet er den samme og det er ikke muligt i løbet af weekenden at ændre.


Har du allergener el.a. i forhold til maden bedes du sende en mail til louise@livingfully.dk så vi kan oplyse dig om indholdet i maden.

Der laves ikke ekstra mad til dig, så har du behov for noget specielt bedes du selv medbringe det du har brug for.

Weekendens menu lægges op her senest en måned før retreatets start.


Afbudspolitik:

Depositum tilbagebetales IKKE ved afbud.


Melder du afbud inden 15. august, betales det resterende beløb (hvis det er indbetalt) på 2500,- kr. tilbage.

Melder du afbud inden 15. september, tilbagebetales 50% af det resterende beløb på 2500,- kr. (Igen, hvis det er indbetalt.)

Meldes afbud efter 15. september betales pengene IKKE tilbage.


Skulle retreatet mod forventning blive aflyst får du naturligvis alle dine penge inkl. depositum retur.


*Der skal være min. ti personer tilmeldt retreatet på denne dato for at retreatet gennemføres.

Weekendens program:

Alle programpunkter er selvfølgelig valgfrie, så trænger du f.eks. til at sove længe om morgenen, så er du velkommen til det. Vær dog opmærksom på at morgenmaden fjernes kl. 09.00 og alle måltider ligger fast.

Klik her for at se hele programmet.


Psst!

Du kan også downloade programmet som pdf her!

Du skal selv medbringe:

Sengetøj; lagen dyne- og pudebetræk, samt håndklæde. Og har du lyst til en tur i spa, så kan det måske være en god ide med noget badetøj ;-)


Derudover skal du medbringe dit yogaudstyr.

Yogamåtte, hynde, to blokke og et godt tæppe.

Har du ikke det, så kan du leje udstyr af Living Fully. Hele pakken for 350,- kr.

Jeg kan også henvise til gode steder, hvor du kan købe udstyr, hvis du ønsker det.

DIN UNDERVISER

YOGA · MEDITATION · KLANG

Louise Krægpøth er Yoga - og Meditations lærer, Fascilitator og Iværksætter.


Louise har undervist yoga siden 2011 og har  gennem de sidste 6 år været indehaver af Living Fully Yogastudio, hvor hun har undervist op til 14 ugentlige klasser og løbende workshops. Udover undervisning i sit eget studio i Ringkøbing har hun også undervist i Yoga Collevtive i Århus.


Louise faciliterer et trygt og uprætentiøst rum, hvor der ikke skal præsteres. Istedet skabes plads til at opnå selvindsigt, healing og forståelse af os selv og vores menneskelige oplevelse på en nysgerrig og ærlig måde.


Louise underviser yogaklasser på alle niveauer, men alle med samme udgangspunkt, at vi kan bevæge os og at bevægelse skaber frihed. Frihed i kroppen, frihed mentalt.

Hendes nysgerrighed på kroppen går gennem sanselighed og subtil bevægelse.

Louise underviser yoga ud fra et ønske om at give mere kropsbevidsthed til den enkelte i det tempo det tager den enkelte. Lade sanseligheden vokse i det tempo og med den undersøgende nysgerrighed, den enkelte elev kommer med.


Når vi opnår større kropsbevidsthed, så er det ikke blot kroppen, der reagerer. Vores bevidsthed og vores energi forandrer sig og vi bliver i stand til at lytte og være mere tilstede i os selv. Det skaber grobund for healing og klarhed om det, der er vigtigt i vores liv.

- Louise


I 2018 har Louise sadlet om og taget en beslutning om ikke længere at køre sit eget yogastudio, men istedet arbejde mere fordybende med yogaen i form af længerevarende kurser, workshops, yogarejser og retreats.


Hun har +1000 timers yoga uddannelse bag sig, med en grunduddannelse i Anusara inspireret Hatha yoga efterfulgt af uddannelser indenfor Anusara yoga, Somatic Restorative yoga og Embodied Flow. Udover uddannelser har hun deltaget i adskillige wokshops, immersions og kurser indenfor yoga, meditation og klang.


Louises tilgang til yoga er at yoga handler om bevægelse. At vi skal kunne bevæge os frit for at kunne skabe balance og harmoni. Hvis ikke vi bevæger os, så stagnerer vi. Når vi stagnerer bliver vi fastlåste.

'Min undervisning koncentrerer sig om den frie bevægelighed vi kan opnå i kroppen og dermed i sindet. Når vi har det godt, frit og bevægeligt i kroppen, så kan vi bedre fokusere, forstå, fortolke og være i situationer, som måske føles stagnerede. Fordi vi kan bevæge os, kropsligt og mentalt, så kan vi begynde at opfatte og måske endda være mere frie.

Jeg har selv været fastlåst af en skulderskade, jeg kan også være stagneret i mit billede af mig selv, men jo mere jeg øver mig i, og jo mere jeg tjekker ind med at være bevægelig, jo mere frihed oplever jeg at have i mit liv.'

- Louise

Kan jeg være med en hel weekend?


Er du i tvivl om, hvorvidt du skal med på det skønne retreat ved Vesterhavet, så tilmeld dig en af mine kommende workshops

Tjek dem ud her! 

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet


Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt


Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt


Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285