Retreats

RETREATS

FEM GODE GRUNDE

Til at tage på yoga retreat med mig.

#1

Bliv ladet op og find tiden til dig selv.

 

Ja, tiden til dig selv er vigtig.

Den er også svær at få proppet ind i en travl hverdag, hvor både børn, mand, hund, job, aftensmad, indkøb, sport og alt muligt andet OGSÅ lige skal have en plads.

Og hvis du så ikke har de værktøjer, der skal til for at skabe tiden til dig selv, så er det straks endnu sværere.

Når du vælger at tage en weekend ud til dig selv, hvor du får roen til at mærke dig selv igen, så vil du opleve at du bliver ladet op igen, fordi du har givet dig selv tid. Og du kan vende hjem med fornyet og frisk energi og værktøjer til, OGSÅ derhjemme, at finde tid til dig selv.

#2

Få nye værktøjer til din hverdag

 

Til min 30-års fødselsdag ønskede jeg mig en vaskeægte værktøjskasse.

Jeg havde brug for at få lidt styr på alle de der små ting, som lå i forskellige poser, på forskellige hylder og, som jeg aldrig kunne finde, når jeg skulle bruge dem.

Nu har jeg en værktøjskasse, og alligevel roder det af og til.

Jeg kan føle mig helt rådvild, når jeg ikke kan finde det værktøj jeg har brug.

Hvis hammeren ikke ligger på sin plads og jeg er nødt til at hænge et billede op med en skrue i stedet… (Jeg er fortaler for stålsøm og hammer, fremfor boremaskine, rawplugs (passer den her lille rød mon til den skrue??) skrue, skruemaskine, for stort et hul, øv nu hænger det for lavt, nyt hul, det hele en gang til… eller jeg spørger min mand, når han kommer hjem...)

Kender du det?

 

Det er lidt det samme med det rod vi kan have i hovedet, for mange tanker, analyser, ideer, bekymringer, gøremål, præstationer.

Og hvor er værktøjerne til at få samling og styr på alt det?

 

En mental værktøjskasse er guld værd.

På et yogaretreat med mig får du nye værktøjer og genopdager måske de gamle. Du kan fordybe dig og finde frem til de værktøjer, som virker for dig. Det du kan tage med dig og arbejde videre med i din hverdag, uden du behøver rode det hele igennem, hver gang du skal finde noget.

 

Et retreat er en måde at få din mentale og kropslige værktøjskasse opgraderet og ordnet på.

 

#3

Find din indre ro

 

Der er ikke noget du skal nå, du skal ikke præstere, der er ro.

Det er noget af det vigtigste for mig, når jeg er på retreat. Jeg skal ikke gøre andet end det, der føles godt for mig og giver mig ro.

På yogaklasserne undervises du netop i det, at skabe ro. Du har tid til at øve dig, når du har et par timer fri om eftermiddagen, til bare at være i ro.

 

Undervisningen på et retreat med mig vil altid være med udgangspunkt i kroppens frie bevægelighed og den ro vi kan finde herigennem. Du vil opleve blide og restorative klasser, hvor nervesystemet næres og du får ro i både kroppen og også mentalt. Du vil blive guidet ind i mere kraftfuld fri bevægelighed, hvor roen efterfølgende finder vej ind og du mærker dig selv helt ind i knoglerne.

Dit nervesystem vil elske dig bagefter – det lover jeg dig!

#4

Fordybelse og nærvær

Det er fantastisk at tage afsted, hver uge til sin yogapraksis. Det er skønt at tjekke ind og mærke kroppen igen og lade tankerne flyde ud for en stund.

Men hverdagen har det bare med at tage os i sit jerngreb, næsten det sekund vi kommer ud af døren fra yogastudiet igen.

Jeg ser det ske SÅ ofte. Jeg kan næsten se det i måden folk går på. Det ene øjeblik let og frit, det næste hæsblæsende afsted.

 

Når du giver dig selv tid til at fordybe dig, når du henover en weeekend igen og igen vender tilbage til din krop, tjekker ind, så vil du lande et nyt og endnu dybere sted med din yogapraksis.

 

Det er HER din praksis begynder at blomstre og folde sig ud. Det er HER, du har tid til at få tjekket ind med følelsen og oplevelsen af din yogapraksis.

 

Kontinuerligheden og din venden tilbage igen og igen skaber forandring i kroppen, som kan føles helt magisk. Det giver dig større forståelse af dig selv, dine mønstre, din reaktion i forskellige situationer. Det kan øge dit selvværd, ændre din nattesøvn, skabe fleksibilitet og rummelighed fysisk og mentalt. Effekterne er mange.

 

Personligt har retreats skabt forandring for mig i mit liv. Jeg er kommet hjem med større fleksibilitet i både krop og sind.

Jeg har oplevet at være bedre i stand til at tackle svære situationer og ikke mindst at være mere tilstede i de ting jeg gør.

Jeg har oplevet at tid pludselig er en anden størrelse, netop fordi jeg er blevet bedre til at være tilstede i de ting jeg gør. Det har været transformerende og forandrende.

 

Min opfattelse af, hvad yoga egentlig ER for mig har ændret sig.

At yoga ikke blot er bøj og stræk, men i høj grad også en måde at anskue mig selv og verden, at være tilstede i mig selv og i verden.

 

Som din yogalærer på et retreat er jeg din facilitator og din guide. Forandringen sker gennem dig og det arbejde du selv gør. Det er gennem dig og i dig at opfattelsen af tid ændres.

#5

Opdag din egen baghave

Få det bedste fra Danmark.

Oplev Vesterhavets brusen, Fyns forår, Østjyllands bløde bakker.

Tag tid ud til dig selv og oplevelsen af Danmarks rå og flere steder upolerede natur.

 

Eksotiske oplevelser – kan man få det i Danmark?

Well, det kommer an på øjnene der ser, men spørger du mig, så ja.

For vi glemmer nogle gange det der er LIGE foran næsen på os, når hverdagen bliver for træls, vejret er ’surt’ og længslen efter ’noget andet’ begynder at presse på.

 

Men hvad ER det der ’noget’? Hvilken længsel er det EGENTLIG vi har indeni.

Når vi lader os føre rundt i Danmark med de øjne, som vi får åbnet gennem vores yogapraksis, så er det et helt andet land vi oplever.

 

I det hele taget kan din baghave måske være noget helt andet. Et sted inde i dig, som du glemmer at tjekke ind i, eller synes er for kedeligt at tjekke ind i.

 

Når vi lærer at åbne vores øjne fuldt og helt. At opleve fuldt og helt. At være tilstede fuldt og helt. Så vil vi også opleve vores egen baghave på en helt ny måde.

 

Lad yogaen transformere og forandre dig. Fordyb dig og vær nærværende. Gå på opdagelse med et nyt blik. Sug til dig, vær nysgerrig og opmærksom.

 

Alt det og meget mere arbejder vi med på mine retreats. Så hvis de ovenstående fem gode grund har lyst som sukker på dine havregryn, så tilmeld dig. Kom og vær med. Få din egen værktøjskasse, oplev din egen baghave, tjek ind med dig selv og mærk, hvad der sker!

UDTALELSER FRA RETREAT DELTAGERE

'Yoga er meget mere hos Living Fully, det er samtale og filosofiske refleksioner. Der er en rolighed over timerne, og god vejledning til at komme godt igang på måtten. Man er som man er hos Louise.'

- LV

'Fantastisk retreat med masser af omsorg og tid til refleksion ind imellem. Så hvis man har brug for at være god ved sig selv kan det varmt anbefales. Også hvis man ikke har prøvet yoga før.'

- Bente Henneberg

'Yogaretreat. Retreat. Yoga. Tid. Du forenede det hele. Jeg blev forandret, forundret og udfordret. Alt i samvær med skønne kvinder og skøn mad i skønne omgivelser. Tak.'

 

- Dorthe Bülow

'På retreat hos Louise bevæges både krop og sjæl. Nærvær, ro, hjertevarme og tryghed. Smil, grin, gode mennesker og kærlighed. Bevægelse, blidhed, meditation og yoga fra hjertet. Tak!'

 

-Sine Birkegaard, København

'Kære Louise

 

SÅ dejligt at være med i weekenden!! Jeg har haft sådan en glad og boblende fornemmelse indeni siden. Og har mediteret de sidste par morgener. Mit hjerte er ligesom mere åbent. Det giver nogle gode møder med andre og mig selv. Selvom det er lidt hårdt at komme tilbage til "virkeligheden" igen.'

- Stine Kjær

'Et yogaretreat med Louise er det rene soulfood:-)

Louises tilgang til yoga som bevægelse smitter på alle mulige måder og skaber energi, grin og gråd. Louise giver plads til alle, hvilket medvirker til, at der hurtigt opstår en afslappet og varm stemning. Louise selv er helhjertet tilstede som menneske, hvilket jeg meget værdsætter.

TAK for en SKØN weekend Louise.

Jeg kan kun opfordre flere til at give sådan et retreat i gave til en, man holder af:-)'

 

- Kh Conni Boesen Kjær

'Vesterhavsretreatet var en skøn sanselig oplevelse.

Yogaen, klang & meditation m. Udsigt til Ringkøbing fjord. Den smaggulde mad, klitter & vesterhavets bølger. Provstindeboligen m. Pejs & spafaciliteterne skabte en oase af tid.'

 

Tak fra Rikke Toft Boesen

'Alle bliver mødt og set af dig Louise. Man fornemmer du brænder for yoga/ meditation, at du vil noget med din undervisning, vil dine kursister det bedste, et udbytterigt ophold.

Lidt grænseoverskridende bevægeøvelser/dans, men godt nok at komme udover kanten, og gav faktisk nogle fine oplevelser, indtryk.

Vores samvær med andre mennesker fik et nyt perspektiv.'

 

- Dorit

'Kære Louise

Hos dig er man altid i kyndige hænder.

Du er nærværende og indfølende både i din klasser og din øvrige tilstedeværelse.

Du er rigtig godt selskab.'

 

- Kærligst, Lene.

KOMMENDE RETREATS

2019

YOGA WINTER SKI RETREAT - Frisk luft, fordybelse og fede oplevelser. Fra 16.-23. marts

 

FORÅR PÅ FYN - Lad solen skinne fra dit hjerte. Fra 10.-12. maj

 

EFTERÅRSRETREAT VED VESTERHAVET - mødet med det ukendte. Fra 8. - 10. november

 

 

YOGA RETREATS

& ferier med Living Fully Yoga & Klang

10. - 12. Maj 2019

 

'FORÅR PÅ FYN'

 

Jeg ELSKER Fyn!

Jeg har altid haft fornemmelsen af at på Fyn skinner solen altid - selv når det regner.

 

Måske det er barndommens uskyld og fantasi, der hænger ved, måske ER det bare sådan på Fyn.

I hvert fald kan du komme med på retreat og lade solen i dit hjerte skinne, når du guides gennem skøn sanselig bevægelighed, yoga asanas, fri beægelse, meditation og klangmeditation denne forårsweekend på Fyn.

 

Mild natur og et kærligt hjerte

Vi skal overnatte på Aa Strand Kursus og retræte center på Sydvest Fyn.

Et åndehul midt i Danmark, hvor smuk natur, stilhed og et enkelt indrettet hus danner rammerne for denne weekend.

Med udsigt over Lillebælt og fredelige morgener, dejlige dage og smukke solnedgange er stedet ideelt til at fordybe dig ind i yogaen, bevægelighed og dit hjertes solskin.

Find skiene frem og pak yogamåtten.

 

En hel uge uden pligter, uden madlavning, tøjvask og arbejde, i de østrigske alper. Hvor du ikke blot får røde kinder, frisk luft og ski under fusserne, du får også værktøjer til at forbedre dit skiløb, redskaber til at skærpe din opmærksomhed, du bliver mere nærværende og bevidst og kan skabe ro - ikke kun i dit skiløb, men også i hverdagen derhjemme.

 

Nyttige værktøjer og bevægelse.

Du får værktøjer til at mærke din krop og forbedre dit skiløb gennem blid sanselig / somatisk bevægelighed, restorativ og opbyggende yoga, asana praksis, fri bevægelighed, mindfulness og meditatiol. Hver dag arbejder vi med krop og sind og lader op til en ny dag på pisten.

8. - 10. November 2019

 

'EFTERÅRSRETREAT VED VESTERHAVET'

 

Brug Vesterhavets råhed og den upolerede natur ved Vestkysten som en invitation ind efterårets og vinterens kommende mørke.

 

Vi bevæger os i det ukendte ved hjælp af kroppens frie bevægelighed, når vi i løbet af weekenden går på opdagelse, udforsker og undersøger, hvad vi kender og ikke kender.

 

Gennem blid sanselig / somatisk bevægelighed, gennem restorativ og opbyggende yoga, gennem asana praksis, fri bevægelighed og meditation arbejder vi hele kroppen igennem.

Vi bevæger os i overgangen mellem sommer/efterår, efterår/vinter, lys/mørke, kendt/ukendt. Du får redskaber til en større oplevelse af dig selv og verden omkring dig. Gennem bevægelse og meditation vil du lære dig selv bedre at kende og du vil få en forståelse for og en oplevelse af, hvor meget bevægelse egentlig betyder for din mentale tilstand og måden du møder det ukendte, som det kendte.

 

Rå og upoleret natur ved Vesterhavet

 

Vi skal bo i Den Gamle Præstegaard i Årgab lidt syd for Hvide Sande.

Kun 200 m. fra Vesterhavet, med direkte adgang fra huset til havet, og 200 m. fra Ringkøbing Fjord, ligger Den Gamle Præstegaard med sine mange skønne, lyse værelser, fine spa område, en smuk ’yogasal’ med udsigt udover fjorden, et hyggeligt bibliotek m. pejs og en hulens masse skønne krinkelkroge.

DIN UNDERVISER

YOGA · MEDITATION · KLANG

Louise Krægpøth er Yoga - og Meditations lærer, Fascilitator og Iværksætter.

 

Louise har undervist yoga siden 2011 og har gennem de sidste 6 år været indehaver af Living Fully Yogastudio, hvor hun har undervist op til 14 ugentlige klasser og løbende workshops. Udover undervisning i sit eget studio i Ringkøbing har hun også undervist i Yoga Collevtive i Århus.

 

Louise faciliterer et trygt og uprætentiøst rum, hvor der ikke skal præsteres. Istedet skabes plads til at opnå selvindsigt, healing og forståelse af os selv og vores menneskelige oplevelse på en nysgerrig og ærlig måde.

 

Louise underviser yogaklasser på alle niveauer, men alle med samme udgangspunkt, at vi kan bevæge os og at bevægelse skaber frihed. Frihed i kroppen, frihed mentalt.

Hendes nysgerrighed på kroppen går gennem sanselighed og subtil bevægelse.

Louise underviser yoga ud fra et ønske om at give mere kropsbevidsthed til den enkelte i det tempo det tager den enkelte. Lade sanseligheden vokse i det tempo og med den undersøgende nysgerrighed, den enkelte elev kommer med.

 

Når vi opnår større kropsbevidsthed, så er det ikke blot kroppen, der reagerer. Vores bevidsthed og vores energi forandrer sig og vi bliver i stand til at lytte og være mere tilstede i os selv. Det skaber grobund for healing og klarhed om det, der er vigtigt i vores liv.

- Louise

 

I 2018 har Louise sadlet om og taget en beslutning om ikke længere at køre sit eget yogastudio, men istedet arbejde mere fordybende med yogaen i form af længerevarende kurser, workshops, yogarejser og retreats.

 

Hun har +1000 timers yoga uddannelse bag sig, med en grunduddannelse i Anusara inspireret Hatha yoga efterfulgt af uddannelser indenfor Anusara yoga, Somatic Restorative yoga og Embodied Flow. Udover uddannelser har hun deltaget i adskillige wokshops, immersions og kurser indenfor yoga, meditation og klang.

 

Louises tilgang til yoga er at yoga handler om bevægelse. At vi skal kunne bevæge os frit for at kunne skabe balance og harmoni. Hvis ikke vi bevæger os, så stagnerer vi. Når vi stagnerer bliver vi fastlåste.

'Min undervisning koncentrerer sig om den frie bevægelighed vi kan opnå i kroppen og dermed i sindet. Når vi har det godt, frit og bevægeligt i kroppen, så kan vi bedre fokusere, forstå, fortolke og være i situationer, som måske føles stagnerede. Fordi vi kan bevæge os, kropsligt og mentalt, så kan vi begynde at opfatte og måske endda være mere frie.

Jeg har selv været fastlåst af en skulderskade, jeg kan også være stagneret i mit billede af mig selv, men jo mere jeg øver mig i, og jo mere jeg tjekker ind med at være bevægelig, jo mere frihed oplever jeg at have i mit liv.'

- Louise

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285