Yoga Winter Ski Retreat

YOGA & SKI

FERIE I ALPERNE

YOGA WINTER SKI RETREAT

- Frisk luft, fordybelse og fede oplevelser. Fra 16.-23. marts 2019

UDSOLGT

Find skiene frem og pak yogamåtten med.


På dette ugelange retreat til de østrigske alper vil du ikke blot få røde kinder, frisk luft og ski under fusserne, du får også værktøjer til at forbedre dit skiløb, redskaber til at skærpe din opmærksomhed, du bliver mere nærværende og bevidst og kan skabe ro - ikke kun i dit skiløb, men også i hverdagen derhjemme.


Gennem yoga asana og kroppens frie bevægelighed arbejder vi med at møde verden omkring os. Vejen vi går på, bjerget vi løber ned af. Vi går på opdagelse, udforsker, undersøger kroppens egen vej og får herigennem løsnet op for de spændinger, der kan skabe problemer for os på pisten, eller bare i hverdagen. Vi tjekker ind med os selv og giver tid og ro til at skabe forandring og til udvikling.

 

Gennem blid sanselig / somatisk bevægelighed, gennem restorativ og opbyggende yoga, gennem asana praksis, fri bevægelighed, mindfulness og meditation arbejder vi med krop og sind og lader op til en ny dag på pisten og tjekker ind med dagen der er gået.


Du får redskaber til at mærke din krop på nye måder og til at udvikle dit skiløb.

Zauchensee i de østrigske alper.


Zauchensee er en lille perle med alt hvad en skigæst kan drømme om. Her er varieret skiløb i verdensklasse, romantiske vinterlandskaber, hyggelige restauranter og pister i alle sværhedsgrader.


Zauchensee er en del af skiområdet Ski Amadé i Østrig med over 350 km pist. Selve skiområdet i Zauchensee består af i alt 44 km pister.


Du skal bo på det 4-stjernede Hotel Enzian. Et skihotel i absolut særklasse med en fremragende beliggenhed lige overfor pisten og hovedliften, der tager dig direkte op i skiområdet. Der er adgang til hele 6 lifter indenfor 200 meter fra hotellet.

Hvad mere kan man ønske sig!


På hotellet findes et dejligt wellness-område med swimmingpool, Ruheraum og hele fire forskellige saunaer. Finsk sauna, infrarød sauna, dampbad og kryddersauna.

Alle kan være med og undervisningen tilpasses alle


Al yoga undervisning er inspireret af Somatic movement og Embodied FlowTM.

Det vil være en blanding af restorativ yoga, somatic movement praksis (sanselig bevægelse), asana og fri bevægelighed.

En sanselig oplevelse, hvor jeg garanterer at hele kroppen bliver rørt og dit nervesystem falder til ro og, hvor du får ny indsigt i din krops signaler og de oplysninger du kan hente derfra.

Alle kan deltage uanset om du er øvet eller ny.

Jeg guider dig gennem 16 lektioner iløbet af ugen, og sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte og til gruppen. Der er en enkelt 'hviledag' midt på ugen.

Lækker og inspirerende mad hver dag


Stor morgenmadsbuffet med brød, pålæg, frugt samt varme retter med æg.


Aftensmad bestående af en 4-retters valgmenu med salatbuffet.

Mulighed for specialkost (Allergivenlig, Vegetar, Veganer, Glutenfri osv.)

Pris for en uge med yoga & ski i de østrigske alper, som indeholder


 • Dansktalende yogalærer fra Living Fully Yoga & Klang - læs mere ude til højre ->
 • 16 lektioner i yoga og meditation af en time eller halvanden times varighed.
 • Dansk talende guide fra Højmark Rejser
 • Ophold på det 4-stjernede Hotel Enzian (Højmarks EGET HOTEL)
 • Mulighed for spa, sauna, dampbad o.a.
 • Goodiebags.
 • Lækker morgenbuffet
 • 4-retter aftensmad hver aften.
 • Gratis WIFI
 • Transport: Fly, transfer
 • Afrejse fra Billund eller København
 • 6 dages liftkort til Zauchensee


9999,- dkr.

DIN UNDERVISER

YOGA · MEDITATION · KLANG

Louise Krægpøth er Yoga - og Meditations lærer, Facilitator og Iværksætter.


Louise har undervist yoga siden 2011 og har  gennem de sidste 6 år været indehaver af Living Fully Yogastudio, hvor hun har undervist op til 14 ugentlige klasser og løbende workshops. Udover undervisning i sit eget studio i Ringkøbing har hun også undervist i Yoga Collective i Århus.


Louise faciliterer et trygt og uprætentiøst rum, hvor der ikke skal præsteres. Istedet skabes plads til at opnå selvindsigt, healing og forståelse af os selv og vores menneskelige oplevelse på en nysgerrig og ærlig måde.


Louise underviser yogaklasser på alle niveauer, men alle med samme udgangspunkt, at vi kan bevæge os og at bevægelse skaber frihed. Frihed i kroppen, frihed mentalt.

Hendes nysgerrighed på kroppen går gennem sanselighed og subtil bevægelse.

Louise underviser yoga ud fra et ønske om at give mere kropsbevidsthed til den enkelte i det tempo det tager den enkelte. Lade sanseligheden vokse i det tempo og med den undersøgende nysgerrighed, den enkelte elev kommer med.


Når vi opnår større kropsbevidsthed, så er det ikke blot kroppen, der reagerer. Vores bevidsthed og vores energi forandrer sig og vi bliver i stand til at lytte og være mere tilstede i os selv. Det skaber grobund for healing og klarhed om det, der er vigtigt i vores liv.

- Louise


I 2018 har Louise sadlet om og taget en beslutning om ikke længere at køre sit eget yogastudio, men istedet arbejde mere fordybende med yogaen i form af længerevarende kurser, workshops, yogarejser og retreats.


Hun har +1000 timers yoga uddannelse bag sig, med en grunduddannelse i Anusara inspireret Hatha yoga efterfulgt af uddannelser indenfor Anusara yoga, Somatic Restorative yoga og Embodied Flow. Udover uddannelser har hun deltaget i adskillige wokshops, immersions og kurser indenfor yoga, meditation og klang.


Louises tilgang til yoga er at yoga handler om bevægelse. At vi skal kunne bevæge os frit for at kunne skabe balance og harmoni. Hvis ikke vi bevæger os, så stagnerer vi. Når vi stagnerer bliver vi fastlåste.

'Min undervisning koncentrerer sig om den frie bevægelighed vi kan opnå i kroppen og dermed i sindet. Når vi har det godt, frit og bevægeligt i kroppen, så kan vi bedre fokusere, forstå, fortolke og være i situationer, som måske føles stagnerede. Fordi vi kan bevæge os, kropsligt og mentalt, så kan vi begynde at opfatte og måske endda være mere frie.

Jeg har selv været fastlåst af en skulderskade, jeg kan også være stagneret i mit billede af mig selv, men jo mere jeg øver mig i, og jo mere jeg tjekker ind med at være bevægelig, jo mere frihed oplever jeg at have i mit liv.'

- Louise

Det siger deltagerne på mine retreats:

Der er stadig åben for tilmeldinger, og der er 7 ledige pladser


Al tilmelding sker via Højmark Rejser.

Har du spørgsmål til selve rejsen, tilmelding, afbudspolitik o.a. så er det Højmark Rejser du skal kontakte.

Har du derimod spørgsmål til yogaen, så er du meget velkommen til at kontakte mig.


Har du lyst til at følge med i hvad jeg ellers tilbyder, så kan du tage et kig i

min kalender her.

Ugens program:

Alle programpunkter er selvfølgelig valgfrie, så trænger du f.eks. til at sove længe om morgenen, så er du velkommen til det, eller ønsker du at blive på pisten lidt længere en eftermiddag, jamen så... :-)


Klik her for at se hele programmet.


Du skal selv medbringe:


Du skal medbringe dit yogaudstyr.

Yogamåtte, hynde/pølle, to blokke og et godt tæppe.

Har du ikke det, så kan du leje udstyr af Living Fully. Hele pakken for 500,- kr.

Jeg kan også henvise til gode steder, hvor du kan købe udstyr, hvis du ønsker det.

Kan jeg være med en hel uge?


Er du i tvivl om, hvorvidt du kan være med til yogaen undervejs, så kan du være med på en af mine workshops og få en fornemmelse af, hvilken yogaform jeg underviser.

Se kalenderen for workshops


Kommende workshops ligger i Ringkøbing, Holstebro og Århus. Tjek kalenderen!

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet


Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt


Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt


Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285