Korte kurser

YOGA WORKSHOPS

Er du ramt af stress og har svært ved at finde roen i dig selv igen, så du kan vende tilbage til livet og hverdagen med de mange input og udfordringer der følger med, så kan et forløb med yoga og mindfullnes måske være en hjælp for dig.

På dette fem ugers forløb arbejder vi rent kropsligt med at lære at mærke os selv igen, kende vores egne begrænsninger og ikke mindst opdage de muligheder, der åbner sig for os.

Du undervises i vigtigheden af at lytte til din krop og bruge de vigtige informationer den sender dig.

Det kan være svært at lytte til kroppen og fornemme dens signaler, hvis ALT bimler og bamler og tankerne ræser afsted. Derfor vil en stor del af forløbet også handle om at give slip på hovedets styring af kroppen.

Undervisningen på dette forløb vil handle om at opdage og opleve, hvor meget indsigt vi kan hente fra vores krop. Vi kommer til at undersøge og lære at lytte til kroppens signaler både gennem blid yoga og meditation.

 

Næste forløb opstart: onsdag den 23. januar – 28. februar

Tidspunkt: kl. 10.30 – 12.00

Pris: 650,- kr.

Små hold med maks. ti personer, så der er tid til: Bevægelse og refleksion.

Undervisningen vil være tilgængelig for alle uanset stadie af stress. Der introduceres forskellige muligheder til de forskellige stillinger og bevægelser med bevidsthed om, hvordan stress arbejder forskelligt i vores kroppe. Derfor vælger jeg også at tage kontakt med hver enkelt deltager inden den første gang, for at kunne tilrettelægge forløbet på bedst tænkelige måde, så alle kan være med.

Efterfølgende får du adgang til online videoer, hvori jeg gennemgår nogle af de ting vi kommer igennem på kurset og du har mulighed for at arbejde videre med de forskellige øvelser derhjemme guidet via video.

TIDSPUNKT: Onsdage kl. 10.30 - 12.00

OPSTART: 23. januar - AFSLUTTES: 28. februar

PRIS: 650,- kr.

STED: Grønnegade 5 · Ringkøbing

UNDERVISER: Louise Krægpøth

SPØRGSMÅL: mail: louise@livingfully.dk eller tlf: 26148285

YOGA & MINDFULNESS

FEM UGERS FORLØB FOR STRESS RAMTE

24. januar - 28. februar Tidspunkt: 10:30 - 12:00 Pris: 650,- kr.

––––––––––––––––––––

PRANAYAMA & MEDITATION

TRE UGER MARTS

8. Marts - 22. marts 2018 Tidspunkt: 20:00 - 21.30 Pris: 400,- kr.

Tre torsdage i marts går vi i dybden med åndedrættet og betydningen af åndedrættet i forhold til meditation. Vi vil arbejde med forskellige pranayamas (åndedrætsøvelser) og du vil lære at bruge dit åndedræt som en vigtig faktor i forbindelse med meditation.

Vi vil arbejde med åndedrættet både i bevægelse, siddende og liggende, så du oplever forskellige fornemmelser af dit åndedræt og kan opleve, hvordan bevægelse af kroppen kan give dig mere bevægefrihed til din verjtrækning.

 

Meditationer guides bl.a. gennem åndedrættet og forskellige former for pranayama og for de som ønsker at arbejde med mantra er det også en mulighed at indarbejde i din meditation. Derudover vil du få forskellige tips til din siddende stilling, hvordan du sidder godt og komfortabelt, så du kan sidde mere end bare to minutter.

 

Disse tre aftener vil give dig et godt og solidt værktøj du kan bruge i din hjemmepraksis. Det kan være et startskud til at komme igang med meditation eller få genopfrisket din meditationspraksis Det kan også være du bare gerne vil opleve, hvordan det er at trække vejret frit. Hvad end din bevæggrund er for at deltage, så er du meget velkommen. Det kræver ingen forudsætninger at være med.

TIDSPUNKT: Torsdage kl. 20.00 - 21.30

DATOER: Den 8. marts - 15. marts og 22. marts

STED: Living Fully · Yoga & Klang · Grønnegade 5 · Ringkøbing

UNDERVISER: Louise Krægpøth

Tilmeld dig alle tre gange for 400,- kr. eller pr. gang for 150,- kr.

––––––––––––––––––––

Living Fully Yogastudio tilbyder yoga til alle nybagte mødre.

Yogaen er tænkt til dig, som trænger til at bevæge kroppen, komme i form efter fødslen, måske møde andre mødre og dele erfaringer og ikke mindst have et trygt og rart sted at mødes, hvor der er plads til babygylp, gråd og grin.

Vi starter med ca 60 min. yoga for mødrene, hvorefter der er mulighed for at sætte sig med en kop te, amme, pusle og få snakket lidt med hinanden.

 

Barnevogne kan parkeres lige ude foran vinduerne ind til studiet, så alle kan ses og høres. Har du brug for at have dit barn med inde hos dig under yogaen, så er det også helt ok!

Det er en god ide at have et tæppe eller dyne med dit barn kan ligge på ved siden af din yogamåtte.

TIDSPUNKT: Tirsdag kl. 10.00 - 12.00

OPSTART: Den 20. februar - AFSLUTTES: Den 27. marts

OBS!! INGEN YOGA I UGE 10 PGA KURSUS.

STED: Living Fully · Yoga & Klang · Grønnegade 5 · Ringkøbing

UNDERVISER: Louise Krægpøth

YOGA FOR NYE MØDRE

FEM UGERS FORLØB

20. feb - 27. marts 2018 Tidspunkt: 10:00 - 12.00 Pris: 425,- kr.

LIVING FULLY

Yoga i hjertet af Ringkøbing

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Grønnegade 5 · 6950 Ringkøbing

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285