Forretningslinjer

FORRETNINGSLINJER

FOR AT

Gøre tingene lettere for alle parter har jeg valgt at lave nogle forretningsbetingelser for Living Fully, som er gældende for alle.

Jeg anbefaler du læser dem inden du tilmelder dig et hold eller en klasse, således du ikke overraskes eller ærgres over noget undervejs.

I Living Fully er der to-tre yogasæsoner. Fra januar til påske, fra påske til juni og august til december. Derudover kan du i sommerperioden ofte være med på klasser via klippekort eller månedskort og der tilbydes ofte workshops i weekenden.


Udover deltagelse på hold kan du også tilmelde dig fra gang til gang, hvis ikke du kan få en hel sæson til at passe ind i din kalender. Det kaldes 'drop in yoga'. Vær opmærksom på at du på yogahold IKKE er bundet mere fast til dit hold, end at du kan flekse mellem de eksisterende hold. Se modsatte side.

Drop in kan både ske ved tilmelding og betaling fra gang til gang, eller ved køb af klippekort. Se modsatte side.


Living Fully byder også løbende på workshops og kortere kurser gennem hele året.

Henover sommeren er der mulighed for at være med på korterevarende kurser og klasser du kan tilmelde dig fra gang til gang.


ALLE hold skal have min. 7 tilmeldte for at blive oprettet. Se under Yoga hvilke yogatyper der tilbydes. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.


Prøvetime

Jeg anbefaler at du deltager i en af mine 'Workshops for begyndere" som oftest ligger en uge eller to før en ny sæson starter op. Har du ikke mulighed for det, eller skulle der mod forventning ikke være en workshop for begyndere, så er du velkommen til at tilmelde dig en drop in klasse på et allerede eksisterende hold.

Beslutter du dig efterfølgende for, at ville fortsætte hele sæsonen, så trækkes 'drop in'-prisen for klassen fra holdets pris.

Tilmeld dig en prøvetime her.

 

Sæson 2018:

Uge 03 - 22 (ingen yoga uge 7 og uge 10)

Der undervises i hverdagene mellem påskens helligdage, men IKKE på helligdage. Se modsatte side for opsamling af klasser!


Uge 35 - 51 (ingen yoga uge 39 og 42)


Der tages forbehold for ændringer i skemaet.


Sæsonpris afhænger af sæsonens længde

Se pris ud for holdet.

Du kan vælge at betale i tre rater, hvis du gerne vil det.

Betaler du på earlybird pris, så kan du vælge at betale i to rater.


Drop in yoga

115,- kr. pr. klasse


Drop in yoga er kun muligt, hvis der er pladser ledige på de enkelte hold.

Når du booker din plads er din tilmelding bindende og refunderes ikke. Din tilmelding er personlig og kan ikke videregives til andre.

Tilmeld dig din klasse her.


Enetime

Har du en problematik, som du gerne vil arbejde med, eller har du bare lyst til at gå lidt dybere ind i din yogapraksis kan du booke en enetime.

Prisen pr. time (60 min) kr. 600,-

Book din enetime her. Finder du ikke tider i kalenderen, der passer, så kontakt mig og vi finder en tid til dig!


Du kan efterfølgende få 30 min. opfølgning, hvor vi udarbejder et personligt program til kr. 325,-


Køb gavekort til enetime her.

Privatlivspolitik

Gældende Living Fully · Yoga & Klang


Når du tilmelder dig klasser, hold el.a. hos Living Fully bedes du kun om de informationer, der er brug for i forbindelse med evt. aflysninger eller skemaændringer. Dine oplysninger deles ikke med andre. Du bliver heller ikke automatisk tilføjet til maillister, men får muligheden for at vælge det til. Living Fully · Yoga & Klang har ikke adgang til dine betalingsoplysninger.


Skal du gå til yoga i Living Fully behøver du ikke have en profil. Du skal blot tilmelde dig dit hold, din klasse, din workshop og de oplysninger du indtaster her, er de oplysninger, der gemmes under det enkelte hold. Oplysningerne bruges kun til at kontakte dig, hvis der er ændringer af klasser du er tilmeldt, oplysninger om helligdagslukket, sæsonforlængelser eller andet tilknyttet din yoga.

Systemet bruger desuden din email til at sende automatiske informationer til dig, påmindelser om en booket tid o.lign..

Du får kun nyhedsbreve fra Living Fully, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev via hjemmeside eller facebook eller sætter flueben i 'Tilmeld nyhedsbrev' næste gang du tilmelder dig en klasse el.a. i Living Fully.


Dit telefonnummer bruges til at sende sms'er hvis der er akutte ændringer af en klasse du er tilmeldt. Det er ikke muligt at få automatiske sms-notifikationer.


Living Fully · Yoga & Klang har ikke adgang til dine kortoplysninger.


Den 25. maj 2018 trådte EU persondataforordning i kraft, og den følger jeg selvfølgelig. Derfor kan du efter denne dato få oplyst hvad vi har af informationer om dig. Få hjælp til adgang til at rette eller slette dine oplysninger m.v.


Alle oplysninger om dig slettes efter 180 dage, hvis ikke du har handlet i Living Fully i løbet af de 180 dage. Dette sker automatisk.


Tilmelding til nyhedsbrev.

I Living Fullys bookingsystem er der en boks som skal krydses hvor du aktivt indvilger i at blive tilmeldt nyhedsbrev. Gør du det, vil dit navn og din email gemmes på en mailingliste. Du kan til enhver tid gå ind og slette/afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Fravær på yoga hold.

Er du fraværende på dit yogahold, tilbyder jeg den fleksibilitet at du er velkommen på et andet hold, såfremt der er plads. Det kan du gøre fire gange i løbet af din sæson. Dine undervisningsgange skal bruges indenfor sæsonen.

Er underviseren syg og må aflyse undervisningen, samles denne mistede gang også op i en anden klasse indefor sæsonen. På samme vilkår som ovenstående når du er fraværende, dog med den undtagelse at det er ikke er en af de fire gange du selv kan skippe din yoga og få en ny klasse.


Bliver du forhindret behøver du ikke melde fra. Til gengæld skal du heller ikke melde til, når du gerne vil samle op på en klasse. Du dukker bare op og ser om der er plads. Jeg har indtil nu ikke måttet afvise nogen i døren, så mon ikke der er plads til dig. Jeg besvarer ikke mails, sms'er og facebook beskeder vedr. afbud. Skulle jeg mod forventning aflyse en klasse, så sender jeg en mail ud til alle på det pågældende hold.


Vil du gerne samle en klasse op, så er det en god ide at kigge på facebook. Det oplyses altid her,hvis en klasse aflyses! Du behøver ikke være på facebook for tjekke Living Fullys side!!


Vær opmærksom på, der kan samles op på yogaklasser, men ikke på workshops, klangmeditation o.a. der ligger udover holdplanen.


Aflysning sker i tilfælde af:

- sygdom hos underviseren

- force majeure.

Aflysning sker via MAIL og sker via det online bookingsystem, derfor er det vigtigt du skriver din mail korrekt, når du tilmelder dig. Der sendes også sms ud, hvis det er et morgenhold!


Når en sæson er slut, er det IKKE muligt at overføre evt mistede undervisningsgange til næste sæson eller få refunderet noget af beløbet.


I løbet af en yoga sæson kan der forekomme helligdage, hvorpå der ikke undervises. Disse klasser kan, som ovenfor beskrevet, samles op på andre tidspunkter indenfor samme sæson.


Betalingsbetingelser for yoga undervisning:

Når du tilmelder dig et yogahold betaler du online. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke. Din tilmelding er personlig og kan ikke videregives.

Det samme gør sig gældende for drop in yoga.


Når du tilmelder dig et hold for en sæson kan du vælge at betale i rater. Disse rater trækkes med 30 dages mellemrum fra første betaling. Vær opmærksom på, hvis du har tilmeldt dig den 13. i en måned, så trækkes betalingen altså 30 dage herefter.

Din tilmelding er ligeså bindende som, hvis du betalte det fulde beløb af en gang. Altså skal alle rater betales.


Betalinger til Living Fully · Yoga & Klang foregår via bookingsystemet Easyme og det sikre betalingssystem Stripe.


Drop in yoga

115,- kr. pr. klasse.

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet


Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt


Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt


Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285