Yoga Nidra abonnement

Hør mere om, hvad Yoga Nidra er lige her.

FÅ ROEN DIREKTE HJEM I STUEN ELLER KONTORET.

 

Tilmeld dig Living Fullys Yoga Nidra abonnement og få din yoga nidra praksis direkte hjem i stuen, eller hvor du har brug for den.

 

For kun 59,- kr. om måneden får du fra start adgang til 15 forskellige Yoga nidras og der bliver løbende opdateret og udvidet med nye.

 

Du kan vælge yoga nidra efter humør, energi eller den tid du har til rådighed.

 

Tilmeld dig lige her og få sæt den første yoga nidra igang med det samme, så roen kan indfinde sig og din energi ændre sig.

Yoga Nidra

 

Yoga Nidra betegnes som 'yogisk søvn'. Her er du ikke fysisk aktiv, men bevidst og lyttende. Du guides gennem din krop og afspænder hver eneste muskel, mens du forbereder sindet på dyb søvn.

I flere årtier har det være videnskabeligt bevist, at yoga nidra forbedrer dit immunforsvar, normaliserer dit blodtryk, reducerer stress, angst og hovedpine.

Har du skader eller problematikker i kroppen, er du ramt af stress eller har du blot mega travlt, så kan yoga nidra være med til at give dig en ro og fornemmelse af et friskt pust til resten af dagen. Yoga nidra kan gøre dig mere fokuseret, klar og frisk.

Det siges at et kvarters nidra svarer til en times søvn - vurder selv :-)

LIVING FULLY

Yoga fra hjertet

 

Har du spørgsmål eller andet så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt og så godt som muligt.

Kærligst

Louise

Seneste nyt

 

Living Fullys nyhedsbrev bliver udsendt ca. én gang om måneden med informationer om kommende sæsoner, yogahold, events og workshops samt klangmassage og meditation.

Klik her, hvis du har lyst til at følge med!

Kontakt

 

Living Fully · Yoga & Klang

V/Louise Krægpøth

Email: louise@livingfully.dk

Telefon: +45 2614 8285